Rörmokare i Luleå

Verkligen trevligt att ni kommer in på besök i min blogg idag igen, kära läsare. Jag hoppas att ni haft en bra dag så här långt och att ni har träffat många människor som gjort er glada. Jag tänkte att det vore trevligt att få berätta för er om ett företag vars rörmokare i Luleå hjälpt mig med några rördragningar här hemma i min villa. Pitholms Rör AB är namnet på denna firma.  

 

För som ni vet, i alla fall alla ni som titt som tätt kommer in här och läser på just min lilla blogg, så brukar jag skriva om olika företag där jag har fått god hjälp. Jag tycker vi ska hjälpa varandra till att komma i kontakt med bra företag som kan vara till hjälp och nytta för oss. Nu har jag fått hjälp med dessa rördragningar här i mitt hus och det var verkligen bra att det blev gjort. Pitholms Rör AB hjälper er som behöver en rörmokare i Luleå eller Piteå. Det är ett företag som ger kvalitativ hjälp inom VVS, och de är mycket duktiga på det här med att hjälpa sina kunder med bergvärme också. Noggrannhet, kvalitet och pålitlighet kännetecknar allt arbete som Pitholms Rör AB utför. De tycker det är viktigt att alla som ber om deras hjälp ska bli nöjda med slutresultatet. Alla kunder är lika viktiga, oavsett storlek och omfattning på det jobb som ska utföras. Det är sällan så dyrt som folk tror. Pitholms Rör har priser som tål att jämföras, och med ROT-avdraget blir en del av kostnaden avdragsgill. Jag är mycket nöjd med dessa rörmokare i Luleå, något jag är säker på att ni också kommer att bli, så jag hoppas ni lägger det här företagets namn på ert minne.