Samtalsterapi hos Anna-Theresé Hernqvist

God morgon! Idag ska jag prata med er om när jag bestämde att det var dags för att gå i samtalsterapi. Jag hade nått en punkt i livet när jag verkligen behövde tala med någon professionell och jag började se mig om efter någon som bedriver samtalsterapi i Vänersborg med omnejd. Jag tycker att man ska kunna prata med sina vänner om det mesta, men sedan är det faktiskt vissa saker som det nog ändå är bäst att man tar upp med någon professionell och utomstående, annars finns risken att ens vänner inte vet hur de ska hantera situationen, och dessutom så vill man inte heller vara en energitjuv allt för mycket! Jag är så glad över att det finns en sådan duktig samtalsterapeut som heter Anna-Theresé Hernqvist. Jag vill slå ett slag för henne så att ni som anser att ni behöver få samtalsterapi i Vänersborg också kommer att vända er till henne. Redan den första gången som jag träffade henne kände jag att vi fick en god kontakt. Det var lätt att prata med Anna-Theresé Hernqvist och det var konstruktiva samtal som ledde vidare och öppnade upp mina ögon. Det var ett tydliggörande där jag även kunde se hur min del i olika situationer hade påverkat det till att bli så som det hade blivit. Nu har jag kunnat släppa på en hel del harm och kunnat gå vidare i livet. Jag trodde att jag var ett offer men riktigt så var det inte. Denna samtalsterapi i Vänersborg har gett mig helt nya insikter och gjort mig mer hel som människa.